Nieuwbouwwoningen Ommen

Kop van West

 Kijk voor alle informatie omtrent het appartementengebouw met woningen Kop van West op de website http://www.kopvanwestommen.nl 

Patiowoningen, Type Havenkwartier

In deze patiowoningen kun je lang en zorgeloos blijven wonen. Ideaal dus voor medioren en senioren. Alle woonfuncties bevinden zich op de begane grond: woonkamer, slaapkamer, badkamer en zelfs een extra hobbykamer. De patiowoningen liggen aan een groen hofje, waar je lekker van de rust kunt genieten.

De entree van de patiowoningen bevindt zich aan de voorzijde. Openslaande deuren bieden toegang tot de compacte en daardoor onderhoudsarme tuin.

De patiowoningen zijn bij uitstek geschikt voor wie geen omkijken wil naar onderhoud. En voor wie houdt van lage energienota’s. Kopers hebben veel zeggenschap over de indeling van hun levensloopgeschikte woning. Een extra slaapkamer en badkamer op de verdieping voor als gasten komen logeren? In combinatie met dakkapel is die wens eenvoudig te verwezenlijken.

Patiowoningen type Havenkwartier in het kort

  • Levensloopgeschikt, met slaapkamer, badkamer en hobbykamer op begane grond
  • Eventueel extra slaapkamer en badkamer plus dakkapel op verdieping
  • Compacte, onderhoudsarme tuin
  • Weinig onderhoud, lage energiekosten

» Prijslijst bekijken


 

Vrijstaande woningen Type Korenharp

Deze royale, vrijstaande woning is ideaal voor medioren die voorlopig niet meer willen verhuizen en senioren die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. De vrijstaande woning beschikt over een grote woonkamer met open keuken. Slaapkamer en badkamer liggen op de begane grond, waardoor de woning levensloopgeschikt is.  

De slaapkamer en badkamer liggen aan de tuinzijde van de woning. De verdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer of werkkamer in combinatie met een dakkapel of dakraam voor voldoende lichtinval.

Via openslaande deuren loop je zo de beschutte (patio-)tuin in. Een heerlijke plek om ’s ochtends de dag te beginnen met koffie, krantje en croissantje.

Vrijstaande woningen type Korenharp in het kort

  • Levensloopgeschikt, met slaapkamer, badkamer op begane grond
  • Eventueel extra slaapkamer en badkamer plus dakkapel of dakraam op verdieping
  • Compacte, onderhoudsarme tuin
  • Weinig onderhoud, lage energiekosten

» Prijslijst bekijken


 
Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief

* Vul ten minste dit veld in