Wonen in Ommen - Haven West

Wonen in Ommen - Haven West

Wonen in Ommen - Haven West

Wonen in Ommen - Haven West

Wonen in Ommen - Haven West

Wonen in Ommen

Ooit was de locatie het domein van de stadshaven, met volop bedrijvigheid. Vandaag herinnert alleen de molen nog aan toen. Je kunt nu in Haven West in Ommen rustig en comfortabel wonen. Bovendien woon je op wandelafstand van alle stadsvoorzieningen van Ommen. Als inbreidingslocatie biedt Haven West de laatste mogelijkheid op een (grondgebonden) eengezinswoning in het centrum. Inmiddels hebben de eerste tientallen huishoudens hun nieuwe huis betrokken op deze prachtige plek. In totaal verrijzen er zo’n 100 nieuwe woningen in Haven West.

Alles dichtbij

Bewoners van Haven West hebben alle dagelijkse voorzieningen die Ommen rijk is binnen handbereik: winkels, scholen, medische voorzieningen, maar ook gezellige café’s en restaurants. De revitalisering van het historisch centrum zorgt ervoor dat Ommen alleen maar gezelliger wordt. Ook steeds meer dagjesmensen weten het stadje aan de Vecht te vinden. Ommen beschikt over een NS-station en een halfuursverbinding met Zwolle. Het ziekenhuis van Hardenberg ligt op iets meer dan 10 autominuten afstand. Bekijk alle voorzieningen dicht bij Haven West >> 

Gevarieerd huizenaanbod

Haven West in Ommen biedt kansen voor zowel starters, doorstromers als medioren. Het woningaanbod omvat betaalbare rijwoningen, royale twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte patiowoningen. En dat met alle voordelen van nieuwbouw. Haven West is autoluw en kindvriendelijk. De woningen liggen aan groene hoven waar kinderen vrij kunnen spelen. Daarmee combineert Haven West het beste van twee werelden: dorpse rust én stadse voorzieningen. 

Geïnteresseerd in wonen in Haven West? Neem contact op voor een kennismaking. 

Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief* Vul ten minste dit veld in


Fotoalbum Haven West Ommen
Bekijk alle foto's »
Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief

* Vul ten minste dit veld in