Een nieuwbouwwoning kopen in Ommen?

Een nieuwbouwwoning kopen in Ommen?

Een nieuwbouwwoning kopen in Ommen?

Een nieuwbouwwoning kopen in Ommen?

Een nieuwbouwwoning kopen in Ommen?

De voordelen van een nieuwbouwwoning:

1 Een nieuwbouwwoning is onderhoudsarm

Koop je een nieuwbouwwoning dan is alles aan het nieuwe huis nieuw. Je hebt daardoor de eerste jaren niet of nauwelijks omkijken naar onderhoud. Krijg je in de eerste jaren toch te maken met bouwtechnische gebreken, dan dekt de garantieregeling de herstelkosten.

2 Een nieuwbouwwoning biedt meer comfort

In een nieuwe woning zijn de nieuwste voorzieningen op het gebied van warmte- en koude-isolatie toegepast. Ook voldoet het huis aan de strengste wettelijke eisen voor luchtkwaliteit, binnenklimaat en geluidsisolatie. Natuurlijk voldoet het huis ook aan alle wettelijke eisen van het jongste Bouwbesluit.

3 Een nieuwbouwwoning is energiezuinig

Het energieverbruik in een nieuwbouwwoning komt overeen of benadert het energielabel A. Daarmee is een nieuwbouwwoning zeer energiezuinig. Dat bekent: relatief lage energielasten. Bovendien help je het milieu sparen.

4 Een nieuwbouwwoning is duurzaam

Vergeleken met oudere woningen is een nieuwbouwwoning heel duurzaam. Dat komt doordat duurzame bouwmaterialen en technieken zijn gebruikt. Zo levert een nieuwbouwwoning minder belasting voor het milieu op. Ook zorgt een nieuwbouwwoning voor een lagere uitstoot van CO2.

5 Bij een nieuwbouwwoning kun je persoonlijke woonwensen verwezenlijken

Bouwers van nieuwbouwwoningen geven kopers meestal inspraak. Je kunt meepraten over zaken als ontwerp, indeling, keukeninrichting en sanitair. Ook kun je vaak kiezen uit opties zoals een dakkapel, erker of aanbouw. Hoeveel maatwerk er mogelijk is, hangt af van het project en de woning.

6 Een nieuwbouwwoning is veilig

Een nieuw huis wordt altijd gebouwd volgens de jongste veiligheidseisen. Ook bij het inrichten van de woonomgeving is rekening gehouden met de laatste inzichten op het gebied van veiligheid. In veel gevallen beschikken nieuwbouwwoningen over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn dan bijvoorbeeld uitgerust met inbraakwerend hang- en sluitwerk. De ervaring leert dat woningen die over dit keurmerk beschikken vijftig procent minder kans maken op een inbraak.

Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief* Vul ten minste dit veld in


Fotoalbum Haven West Ommen
Bekijk alle foto's »
Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief

* Vul ten minste dit veld in